Uw vermogen en geldzaken goed geregeld door uw persoonlijke financieel adviseur

Financiële rust geeft ruimte om zorgeloos dingen te doen, wensen te doen uitkomen of gewoon ontspannen te genieten van elke dag. Of het nu gaat om uw hypotheek of verzekering, uw vermogen, belegging of nalatenschap. U wilt het maximale halen uit uw geld en rust creëren. Maar wat als u niet weet waaraan u goed doet?

Geldzaken, privé en/of zakelijk, hebben raakvlakken en grijpen vaak in elkaar. Dat maakt het vinden van de beste oplossing extra complex. Bovendien… op welke vermogens- of financieel adviseur kunt u vertrouwen?

Als onafhankelijk vermogensadviseur/-regisseur help ik u aan een financiële oplossing waarmee u weer zorgeloos dingen doet, uw wensen uitkomen en u elke dag geniet.

Onafhankelijk financieel adviseur

U leunt op mijn netwerk aan specialisten, dat geen beloningsafspraken heeft met financiële instanties. Zo hebt u de garantie van het best passende advies bij uw situatie en behoefte. Kosten, resultaten en risico’s zijn bovendien neutraal en transparant. U vindt geen adders onder het gras.

Maatwerk waar banken voor standaardoplossingen gaan

U bent anders dan uw buurman, zus of collega. Uw situatie is anders dan in welke andere privé- of werkomgeving dan ook. Een standaardoplossing zoals bij de bank past dus niet. Een die past als een maatkostuum wel. Een onafhankelijk financieel adviseur die het anders doet, omdat u zo betere resultaten ziet.

Casus pensioen- en hypotheekadvies

Financiële analyse: waar staat u, waar wilt u naartoe?

Eerst bepaal ik waar u nu staat. Dan maak ik een financiële analyse van elk gebied in uw huidige situatie en breng ik verbeterpunten in beeld. In de volgende stap brengen we samen uw wensen en behoeften in kaart, maak ik een financieel plan en vind ik de best passende oplossing, inclusief calculaties. Tot slot vergelijken we diverse vermogensbeheerders en andere dienstverleners om te komen tot de oplossing, waarmee u financiële rust geniet.

Wat zijn uw wensen?

U las het hierboven al: wij brengen samen uw wensen en behoeften in kaart. Daarin ga ik verder dan elke andere financieel adviseur: ik vertaal hoe uw leven en/of werk er volgens uw wensen en behoeften uit moet zien naar een financiële wens.

Hoeveel rendement heb ik nodig?

Vermogensregie

Als financieel adviseur en regisseur regel ik alles voor u. Dat gebeurt altijd in overleg en ik houd u op de hoogte. Verder opereer ik op de achtergrond. U hebt er verder geen omkijken naar.

Vast tarief voor financiële planning advies

Veel financieel planners en adviseurs hanteren een tarief gebaseerd op een product dat u aanschaft, uw vermogen of volume.
Mijn tarief is op basis van advies. Ik hanteer hiervoor een vaste prijs, die ik van tevoren communiceer. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Beleggen buiten de beurs om

Vast contactpersoon

Krijgt u steeds een ander aan de telefoon wanneer u een vraag hebt? Of hebt u te maken met verschillende afdelingen, die slecht met elkaar communiceren en u steeds doorverwijzen naar de ander? Wacht u te lang op antwoord of krijgt u geen reactie?

Ik ben uw vaste contactpersoon. Aanspreekpunt voor vragen en overleg en regisseur die de lijntjes naar de juiste producten voor u uitzet en beheert. Ik ben bovendien eenvoudig en goed bereikbaar.

Casus meer advies

Uw persoonlijk financieel adviseur regio Arnhem

Klinkt het bovenstaande goed, neem dan contact op. Is er een klik, dan help ik u graag met uw financiële of vermogensvraag.

Ja, ik wil uw advies

Ook wij staan onder toezicht

FFP-Keurmerk (002)

kifid

Het gedragstoezicht wordt uitgeoefend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking  van kapitaalmarkten die voldoen aan de Wet Financieel Toezicht (Wft).

De Vereniging FFP hecht grote waarde aan het toezicht op haar leden. Een afzonderlijke stichting ziet toe op de kwaliteit van de examens die financiële planners moeten afleggen om certificering te verwerven en te behouden. Een Commissie van Toezicht bewaakt de naleving van reglementen en gedragscodes. Bezwaar tegen uitspraken van deze commissie is mogelijk bij een Raad van Beroep.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID) is een onpartijdig loket voor het beslechten van klachten en geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Kifid is een initiatief van marktpartijen en is ministerieel erkend. Doel van Kifid is eventuele problemen te helpen oplossen tussen consumenten en hun financiële dienstverlener.