Ap Meulenveld, uw financieel planner en regisseur

Ik ben financieel planner en vermogensadviseur, maar ik noem mijn functie ‘financieel regisseur.’ Mensen willen zorgeloos leven, nu en in de toekomst, en ik help hen financiële rust te krijgen. Ze zien hun geldzaken goed geregeld en vinden het prettig dat een deskundige meekijkt.

Mijn achtergrond in vogelvlucht

Begonnen in de agri business kwam ik bij boerenbedrijven over de vloer. Het financiële aspect trok mij, merkte ik, en ik wilde daar meer van weten.

Ik rolde de wereld van financiën in en kwam bij een grote financiële dienstverlener terecht. Eerst als agrarisch kredietspecialist, maar mijn functie veranderde in de loop van de tijd. Na financieel planner in de agri business werd ik accountmanager voor vermogende particulieren (private banking).

Vermogensadvies en Meer: financieel planner en vermogensadviseur

Van het belang van de grootbank naar het belang van de klant

Het financiële wezen verandert.
De regelgeving wordt steeds strenger. De winstmarges van banken staan onder druk. Banken bezuinigen aan de ene kant, terwijl de kosten voor klanten stijgen. Toenemende administratieve taken hielden me steeds meer af van echte hulp aan klanten. Onder die omstandigheden kon ik niet onafhankelijk of buiten de standaardoplossingen adviseren en begeleiden.

Ik ben een sociaal mens en het keurslijf van het bankwezen loste steeds minder op voor mijn klanten en paste steeds minder bij mij.

Dat kon anders, vond ik. Na 32 jaren stopte ik als werknemer en startte ik Vermogensadvies en Meer. Ik kan nu onafhankelijk opereren als financieel planner en vermogensadviseur.

Mensen zoals u komen bij mij, omdat ze een probleem, vraag of wens hebben.
Geld is emotie. Onrust in financiële zaken houdt u uit uw slaap.

Met Vermogensadvies en Meer kan ik oplossingen zoeken die u daadwerkelijk verder helpen. Zakelijk en/of privé. Zonder onverwachte, hoge kosten, standaard adviezen en lange wachttijden. En bij mij krijgt u reactie binnen 1 werkdag.

Wilt u rustig slapen en gewoon genieten?

Ja ik wil een afspraak

AP MEULENVELD

Ook wij staan onder toezicht

FFP-Keurmerk (002)

kifid

Het gedragstoezicht wordt uitgeoefend door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De AFM bevordert zorgvuldige financiële dienstverlening aan consumenten en ziet toe op een eerlijke en efficiënte werking  van kapitaalmarkten die voldoen aan de Wet Financieel Toezicht (Wft).

De Vereniging FFP hecht grote waarde aan het toezicht op haar leden. Een afzonderlijke stichting ziet toe op de kwaliteit van de examens die financiële planners moeten afleggen om certificering te verwerven en te behouden. Een Commissie van Toezicht bewaakt de naleving van reglementen en gedragscodes. Bezwaar tegen uitspraken van deze commissie is mogelijk bij een Raad van Beroep.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID) is een onpartijdig loket voor het beslechten van klachten en geschillen tussen consumenten en financiële dienstverleners. Kifid is een initiatief van marktpartijen en is ministerieel erkend. Doel van Kifid is eventuele problemen te helpen oplossen tussen consumenten en hun financiële dienstverlener.